VÉLEMÉNYEK

Nézd meg, hogy mit mondanak az ügyfeleink az üzletünkről és a termékeinkről!

Based on 348 reviews
82%
(287)
13%
(46)
4%
(14)
0%
(0)
0%
(1)

Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a testvéremnek vásároltam aki az ápolási osztályon fekszik telefonálás céljából. Köszönöm szépen hogy orvosoltak a problémát és küldték egy másikat, ami hamar meg is érkezett. Ajánlani tudom mindenkinek. 😀😀

Ragyogóan jó az ajtó szigetelő.

Felszereltük és különösen ebben az energia takarékos időben nagy hasznát látjuk az ajtó szigetelőnek. Kezdetben nehezebben mozgott az ajtó, de már megszoktuk. Legalább senki nem csapja be olyan könnyen az ajtót.

Remekül működik!! Határozottan távol tartja a hideget télen. Viszonylag könnyű volt felszerelni, csak az okozott kisebb gondot, hogy a szőnyeg miatt az ajtó alá kerüljön.

Erős tapadás! Könnyen téphető és felhelyezhető. Jó ár a mennyiséghez képest. Rendkívül gyorsan megérkezett!

Erős tapadás! Könnyen téphető és felhelyezhető. Jó ár a mennyiséghez képest. Rendkívül gyorsan megérkezett!

P
Rajz és Festő Művészkészlet + Kifestőkönyv INGYENES
Pethe Marcsa

A kisgyermekeim szeretnek rajzolni és színezni, és ez a készlet órákon át szórakoztatja őket. Jó jelző, színes ceruza, zsírkréta, és színező könyv választéka van, hogy lefoglalja őket. A minőség és a színválaszték nagyszerű. Szeretem, hogy minden egy tiszta tokban van, és a gyerekek mindent visszatehetnek oda, ahova valók.

T
Konyhai olajálló matrica - OILPROOFX®
Tamara S.

Értéket kapsz a pénzedért, nagyon egyszerű takarítani.

M
HÍMZŐKÉSZLET
Major Irenke

Egy teljes készlet, ami megfelelő a kezdőknek, vagy bárkinek, aki élvezi a hímzést. Imádom a dizájnt.

Imádom ezt a szempillaspirált! Gyönyörűen fel lehet vinni és teljesen vízálló!

A
FIXILIC FIX® A LEGJOBB DOLOG A HEGESZTÉS MELLETT
Ambrus Ármin

Évek óta ezt a márkát veszem és eddig nem volt semmi probléma. Megéri az árát a tapasztalatom szerint.

M
USB Töltő Kém Kamera
Martuska L.

Remek kamera. Használata egyszerű, és a videó minősége kiváló egy ilyen alacsony költségvetésű kamerához képest. Tölti a telefont is, így nagyon találó.

Nagyon elégedett vagyok a szalag erősségével. Használtam már fémen, fán és műanyagon is, és még mindig minden jól tart.

Nagyon elégedett vagyok a szalag erősségével. Használtam már fémen, fán és műanyagon is, és még mindig minden jól tart.

Egy erdő mellett lakunk és a gyerekeink szeretik nézni az állatokat, amelyek az erdő szélére merészkednek. Készítettem egy pár közeli képet és nagyszerűen működött!

Ez a termék nagyon könnyen telepíthető. Egy kis nyomással záródik, de ez nem jelent problémát. Miután kipróbáltam a ragasztott szigeteléseket, amelyek nem maradtak a helyükön, ez végre illeszkedik, és szükség esetén mosható. Nagyon hatékonyan kint tartja a levegőt.

Imádom! Keresztényként imádom a medált és a mögötte lévő jelentést! Szépen néz ki és jó érzetet nyújt. Nem nehéz, ami által könnyű hordani. Nincs panaszom.

J
FIXILIC FIX® A LEGJOBB DOLOG A HEGESZTÉS MELLETT
Jakab Rebeka

Többféle anyaggal, valamint beltéren és kültéren is használtam, és még nem volt semmi problémám vele. Vannak korlátai, de mint ragasztó, ez az egyik legszakszerűbb, amit eddig láttam.

K
Rajz és Festő Művészkészlet + Kifestőkönyv INGYENES
Kállai Annamária

Nagyszerű ajándék, nagyon megfizethető, szép tok, a 14 éves unokám szereti

O
HÍMZŐKÉSZLET
Orsós Aurelia

A dizájnok nagyszerű bemutatások voltak a hímzés világába. A fa karikakeretek csodásak, és a készlet nagyszerű kiegészítőkkel érkezik. Élveztem a teljesítésüket.

Egy amatőr madárleső vagyok korlátozott pénztárcával, és kaptam egy csodálatos ajánlatot ezzel a vásárlással. Sokkal jobb, mint vártam!

E
BULKLIPS Gyömbér és menta ajakdúsító készlet
Enikõ B.

Mindig dicséretet kapok, amikor ez a szájfény van rajtam. Hosszú ideig fennmarad és hidratál. Újra venni fogok!

Kipróbáltam és nagyon elégedett vagyok vele! Sima és egyáltalán nem csomósodik, a szálak pedig valóban mindent megváltoztatnak.

Kipróbáltam néhány kisebb vízvezeték-javításhoz, és jobbnak bizonyult, mint az előző szalagom. Nagyon jól tapad még a nedves csövekhez is, és lezárja a kisebb szivárgásokat.

S
Konyhai olajálló matrica - OILPROOFX®
S.Renátó

Elég egyszerű használni. Egyszerű a hibák elrejtésére vagy megjavítására. Használj egy gyengéd érintést a rugalmas felületeken, hogy megelőzd a buborékokat. Használj kaparót a simításhoz. Kezdd a közepéről és dolgozz az oldalakig. Ha buborékot kapsz, egy gőztisztítóval kisimíthatod a kis kiegészítőt használva. Magasan ajánlom a szoba kicsinosítására.

Már kb. 2 éve használom. Tényleg nagyszerű és a legjobb az összes szempillaspirál közül, amit próbáltam. Szuperül hosszabbít, így hű a nevéhez! Emellett nem csomósodik könnyen, mint sok hosszabbító vagy volumennövelő szempillaspirál.

El szeretnéd nekünk küldeni nekünk a gondolataid az üzletünkkel kapcsolatos tapasztalatod miatt? Boldogan elolvassuk őket! A véleményed segít nekünk meghatározni azokat a helyeket, ahol még van mit javítanunk, mivel termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésére és tökéletesítésére törekszünk.