Jóga matrac – MATZEN®

🧘Mindig stresszes és siet? Szánjon időt a kikapcsolódásra!


  • Ezzel a matraccal bárhola természetben érezheti magát!
  • Kapcsolja ki elméjét és hallgassa meg, mit üzen a teste!
  • A megfelel... Olvass többet

7 990 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2 3+
7 990 Ft. 6 990 Ft. 6 290 Ft.

Csodálatos tapadást és maximális kényelmet nyújt!

NE HAGYD KI KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNKAT!

VÁSÁROLJ MOST!

TULAJDONSÁGOK

  • A legegyedibb jógaszőnyeg a piacon. Speciális kialakításának köszönhetően nagyszerű hangulatot és a természettel való összekapcsolódás érzését nyújtja.
  • A szőnyeg puha, és úgy tervezték, hogy a lábával érezze a természetet. Csatlakozzon a természethez és önmagához minden jógagyakorlat során. Felejtse el problémáit, és összpontosítson az elméjére és az egészségére.
  • A szőnyeg hosszabb és szélesebb a szokásosnál, aminek köszönhetően nagyobb helyet és több stabilitást nyújt Önnek. A jógaszőnyegek egyik legfontosabb funkciója a megfelelő tapadás biztosítása. Az esetleges csúszás gyakorlatait hatástalanná, sőt akár veszélyesvé is teheti.
  • Használata: fitnesz, jóga és szabadtéri gyakorlatok
  • Méretei: 183cm x 61cm x 6mm
  • Szín: kék

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Nagyszerű szőnyeg, és egyáltalán nem csúszik! Buti-, PiYo- és forró jógákat végzek rajta, és csodákra képes. Ráadásul elegendő tapadást nyújt és megfelelően kipárnázza a sérült ízületeimet.Magammal vittem a strandra, és nagyon jól fogható a markolata, és könnyen tisztítható.

Groff Rozalia

Azért vásároltam ezt a szőnyeget, mert olyan szőnyegre volt szükségem, amely megakadályozza, hogy elcsússzak, amikor a kezem izzad. Eddig csak kétszer használtam, de ez a szőnyeg alkalmas erre. A szőnyeg nagyon jó rezgéseket bocsát ki, és segít a pihenésben a gyakorlataim közben.

Antal Marianna

Ezt a szőnyeget kerestem! Kellően vastag és kényelmes, és megfelelően érdes felülettel rendelkezik. Korábban mindig küzdöttem a csúszással, amikor izzadni kezdtem, és megpróbáltam ezt magam alá tett törölközőkkel megakadályozni, ám végül mindig összegyűrtem őket, és ez csalódást okozott. Persze ennek ellenére megpróbáltam a gyakorlataimra összpontosítani. Ezen a szőnyegen végre nem csúszkálok. Általában bent, a lakásban gyakorlatozom, de a szőnyeg valóban olyan érzést nyújt, mintha a természetben lennék! Úgy fogja Ön is érezni magát, mintha az erdőben állna a leveleken!

Beller Sandor

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a szállítás?
Csomagját ingyen küldjük. Csak 600Ft. fog fizetni a kézbesítéskor.
Milyen fizetési lehetőségek vannak?
Paypal lal, PayU, bankkártyával kézbesítéskor készpénzzel fizethet.
Mikor kapom meg a megrendelt terméket?
2-7 munkanapon belül megkapja a csomagot.
Visszaküldhetem a terméket?
Természetesen. Küldje vissza a terméket a szükséges információkkal, és visszatérítjük az árát.
Mit jelent a 100%-os garancia?
Ha bármilyen szempontból elégedetlen, pénzét kérdés nélkül visszaadjuk.
Kicserélhetem a rendelésem visszaküldés helyett?

Megvan a lehetőséged arra, hogy kicserélj egy megfelelő tárgyat ahelyett, hogy visszaküldenéd visszatérítés miatt. A szállítmány megkapásától 14 napig töltsd ki ezt az űrlapot, hogy kicseréld az árut, vagy kérjük tudasd velünk e-mailben: [email protected], hogy ki szeretnél lépni a szerződésből. Itt megtudhatsz többet a visszaküldési szabályzatról.

Mennyi időbe telik, hogy megkapjam a visszatérítésem?
Azonnal, miután a panasz részlegünk megkapja a csomagod, a vásárlási árad visszatérítjük a törvényes 14 munkanapos határidő szerint.
Mi a vásárlási és visszaküldési szabályzat?

Minden információt megtalálhatsz a visszaküldési szabályzatról itt, vagy kapcsolatba léphetsz velünk e-mail használatával: [email protected]

Jóga matrac - MATZEN®

Jóga matrac - MATZEN®

14990Ft. 7990Ft. Kosárba teszem