Solar led lámpa

💡Tökéletes megoldást találtunk a hátsó udvar megvilágítására!


  • Pénzt takaríthat meg, mert nem kell többé elemet vbagy fáklyákat vásároljon!
  • Minden szomszédja ilyet akar majd!
  • Te... Olvass többet

8 895 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2+
8 895 Ft. 6 895 Ft.

Táncoló lángok a jó hangulathoz!

Most van a szezonja!

Hívja meg barátait és családtagjait a kertjébe, és teremtsen számukra csodálatos hangulatot a legjobb fényekkel, amelyeket csak kaphat a piacon!

NE HAGYD KI KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNKAT!

VÁSÁROLJ MOST!

TULAJDONSÁGOK

  • 33LED-ből áll, és mindegyik meleg sárga fényben, tucatnyi lángváltással ég, rendkívül valószerűen megjelenítve a természetesen táncoló láng képét!
  • Automatizált és fotocellás napelem-szürkület és hajnal közötti funkcióval van ellátva. Nincs szükség hozzá kábelezésre és áramra, így bárhová telepítheti, ahová csak szeretné!
  • Nagy kapacitású, 600mAh beépített akkumulátor, napelemes töltés, kényelmes és biztonságos használat gyerekek és háziállatok környezetében is.
  • Nagyszerű dekoráció kültéri rendezvényekhez,azaz partikhoz, kempingezéshez és grillézéshez. Alkalmazhatja az udvaron, a kerti utak mellett, a medencénél, bárhol a kertben,egy padnál, a teraszon, a kerítésen, a hajófedélzeten és minden hasonló helyen.
  • Nem lesz szüksége hozzá elektromos áramra, így bárhová telepítheti!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Ez a legjobb kertbe való fényszóró, melyet valaha is vásároltam, pedig sokat kipróbáltam … a fénye igazi lángnak látszik,lágyan, finoman, tökéletesen jelenítve meg a lobogást … Nagyon szeretem ezeket, és fogok újabbakat is rendelni belőlük. A vásárlás utáni első éjszaka már pár óra nappali megvilágítás után is tökéletesen működtek. A megjelenésük nagyon ízléses.

Beller Sandor

Különleges légkör a tényleges lángok tüze és füstje nélkül. Természetesen hiányzik a szokásos fáklyák rovarűző hatása, de ha szükséges, hozzáadok annyi fáklyát, hogy ez is meglegyen. A közvetlen napsugárzás idejétől függően ezek akár egész éjjel is„égnek”.

Groff Rozalia

Azért vásároltuk ezeket, hogy megvilágítsuk velük a medencét. A szomszédok már az első nap megállítottak, hogy elmondják nekem, hogy már messziről látták a lámpáinkat, és nagyon tetszenek nekik. Mi is nagyon élvezzük a lángot és a fényt, amit mindenki tetszésére kibocsátanak. Ez volt a hátsó kertünkbe és a medencénkhez az eddigi legjobb kiegészítő, amit vettünk!

Suto Markus

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a szállítás?
Csomagját ingyen küldjük. Csak 600Ft. fog fizetni a kézbesítéskor.
Milyen fizetési lehetőségek vannak?
Paypal lal, PayU, bankkártyával kézbesítéskor készpénzzel fizethet.
Mikor kapom meg a megrendelt terméket?
2-7 munkanapon belül megkapja a csomagot.
Visszaküldhetem a terméket?
Természetesen. Küldje vissza a terméket a szükséges információkkal, és visszatérítjük az árát.
Mit jelent a 100%-os garancia?
Ha bármilyen szempontból elégedetlen, pénzét kérdés nélkül visszaadjuk.
Kicserélhetem a rendelésem visszaküldés helyett?

Megvan a lehetőséged arra, hogy kicserélj egy megfelelő tárgyat ahelyett, hogy visszaküldenéd visszatérítés miatt. A szállítmány megkapásától 14 napig töltsd ki ezt az űrlapot, hogy kicseréld az árut, vagy kérjük tudasd velünk e-mailben: [email protected], hogy ki szeretnél lépni a szerződésből. Itt megtudhatsz többet a visszaküldési szabályzatról.

Mennyi időbe telik, hogy megkapjam a visszatérítésem?
Azonnal, miután a panasz részlegünk megkapja a csomagod, a vásárlási árad visszatérítjük a törvényes 14 munkanapos határidő szerint.
Mi a vásárlási és visszaküldési szabályzat?

Minden információt megtalálhatsz a visszaküldési szabályzatról itt, vagy kapcsolatba léphetsz velünk e-mail használatával: [email protected]

Solar led lámpa

Solar led lámpa

9995Ft. 8895Ft. Kosárba teszem