Rust Paint – Speciális festék a rozsdás felületek védelmére

SZEREZD MEG A CSOMAGOD

Mondjon búcsút a rozsdának és a pergő festéknek!

Miért csodálatos

VÍZÁLLÓ

A formula köteléket készít és vízlepergetővé válik, ezáltal megelőzi, hogy a festék peregni kezdjen.

BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI HASZNÁLAT

A Rust Paint sokoldalú és beltéri és kültéri munkákra egyaránt használható, ideálissá téve széleskörű alkalmazásra.

MINDEN

fémfelületen működik, mint a: kerítések és kapuk, csövek, vízvezeték, kültéri műalkotás, szobrok, konyhai eszközök, ajtó- és ablakkeretek és még sok más.

Hogyan használjuk

1. Tisztítsd meg a könnyen lehulló port, olajfoltokat és rozsdafoltokat a festendő tárgy felületéről.

2. Tisztítás után fesd le a fémfelületet. A rozsdamentes alapozó alkalmazása után az eredeti rozsda erős tapadású kompozit filmréteggé alakul.

3. Várj 10 percet, a rozsda fekete alapozóvá fog átváltozni. A nagyon rozsdás anyagokat 24 óra után újra lehet festeni. A rozsdát 24 óra után lehet átváltoztatni, amikor az építmény teljesen száraz lesz.

Vélemények

Gábor Nagy

„A Rust Paint az elsőszámú megoldásom lett a rozsdás fémfelületekre. Vállakozóként olyan termékre van szükségem, ami nem csak hatékonyan működik, de hosszan tartó védelmet is biztosít. A Rust Paint felülmúlja az elvárásaimat, könnyebbé téve a projektjeimet és biztosítva az elégedett klienseket.”

István K.

„A fém műalkotásaim integritásának megőrzése nagyon fontos, és aRust Paint úgy tűnik, hogy a tökéletes megoldás. Nem csak a rozsda ellen véd, de az összképet is javítja. A Rust Paintsokoldalúságával egy kulcsfontosságú eszköz a stúdiómban, új és helyreállítási munkák számára is.”

Eszter T.

„Az ipari felszerelések kezelésének megvannak a kihívásai, és a rozsda folyamatos fenyegetés. A Rust Paint beépült része lett a karbantartási rutinomnak. Nem csak megelőzi a rozsdát, de egy tartós réteget is képez. Költséghatékony megoldás, ami időt és erőforrásokat spórolt meg számunkra hosszú távon.”

Jellemzők

Rust Paint galéria

Fizethetsz utánvéttel, bankkártyával vagy Paypalon keresztül.

385 - 1920 Ft előre fizetett rendelések esetén (hitelkártyával vagy PayPal-lal) és attól függően, hogy hol élsz. Utánvétes fizetés esetén további 770 Ft kerül felszámításra.

Ha nem vagy elégedett, kérdés nélkül visszatérítjük a teljes összeget!

HANKSLY

ADATVÉDELEM ÉS SÜTIK
VISSZATÉRÍTÉS ÉS CSERE
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELE
FAQ

FIZETÉSI MÓD

KAPCSOLAT

-47%
9 480 Ft. 4 995 Ft.